Bij Tecnor geloven we in het uitdagen van de status om de samenleving van morgen te bouwen. Daarom zijn we klaar om u te helpen om uw afval te waarderen. Onze waarden van integriteit, kwaliteit en klantervaring zet ons aan om u altijd de beste oplossingen te bieden. Wij accepteren alleen de beste producten voor u! Dankzij ons onvermoeibare werk zijn we er trots op een van de grootste distributeurs van compactoren in België te zijn!

Onze grootste toegevoegde waarde voor u is dat we alles met betrekking tot compacteren vanuit één bron aanbieden. Van technisch ontwerp & ontwikkeling tot onderhoud & service. Met meer dan 50 jaar ervaring in alle sectoren, kunnen we u tot het einde van uw project begeleiden. Tecnor biedt een compleet assortiment : balenpersen, stationaire persen, containerpersen, enkele blok, wip, EPS-compactoren of vloeistofscheiders.

Integriteit

Voor ons zijn transparantie en loyaliteit echt belangrijk

Kwalitieit

We zullen u altijd eerst plaatsen om de beste oplossing te vinden

Slimme & zonnebin

poubelle solaire Bigbelly double pour le triage & recyclage publique

Het houden van een openbare netheid is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het is te vaak de keuze om het aantal bakken of de frequentie van de verwijdering te vergroten, dat wil zeggen kiezen tussen: verspilling van ruimte, verspilling van tijd, geldverlies of onnodige CO2-uitstoot.

Je dat veranderen door de Bigbelly Smart bins te gebruiken en deel te nemen aan de beweging van ‘ Smart City ‘. Zeer snel ziet u een drastische vermindering van het aantal collecties en dus tijd, brandstof, kosten en CO2-uitstoot zonder reductie van de service. Bigbelly elimineert ook de gevallen van overlopende vuilnisbakken en afval op de grond. Het biedt de mogelijkheid van het sorteren direct in de straat, aan de bron. En tot slot getuigt het concreet van het milieu engagement door zonne-energie te exploiteren, recycleerbare fracties te sorteren en de CO2-uitstoot te verminderen.

CLEAN software

Système communication Smart-city

Maar het hart van de Bigbelly is de “clean” software.hij zorgt voor communicatie en een beter beheer. Deze software geeft u volledig inzicht in de situatie op elk moment, hij helpt u om een schonere en aantrekkelijkere omgeving te handhaven, efficiënter en door de kosten te verlagen.

De combinatie van deze technologieën maakt een verlaging van de ophaalkosten tot 80% mogelijk en maakt de openbare diensten eenvoudiger en verbetert het milieu.

Onze oplossingen

Bigbelly - slimme en zonnebak

Afbeelding

Naam

Korte omschrijving

Nuttige informatie

poubelle intelligente Bigbelly SC5 pour "smart city"

Het Bigbelly systeem is gebaseerd op een zonne-energie compacte verzamelaar, veilig te gebruiken en robuust en duurzaam ontwerp.

De volume reductie ratio van (+/-) 5 verhoogt dienovereenkomstig effectieve capaciteit en vermindert de frequentie van collecties!

 • Slimme afvalbak draadloos clean
 • 100% zonne-energie
 • Afmetingen (h x b x d): 1.264 x 636 x 681 mm
 • Gewicht: 122 kg
 • Tassen: 120 L
poubelle intelligente Bigbelly SC5 pour "smart city"
 • Afmetingen (h x b x d): 1.264 x 636 x 681 mm
 • Gewicht: 122 kg
 • tassen: 120 L
poubelle solaire Bigbelly double pour le triage & recyclage publique

Dubbele of drievoudige modules, voor het sorteren direct in de straat. Een belangrijke stap voorwaarts of het milieu: vermindering van de hoeveelheid afval en meer recycleerbare fracties.

Alle configuraties zijn mogelijk en passen perfect in de schone internet applicatie. Ideaal voor openbare netheid!

Système communication Smart-city

De BigBelly CLEAN Internet app geeft u een compleet beeld van al uw openbare reinigings operaties, zodat u uw doelstellingen van effectieve resultaten bereikt. Ideaal voor openbare netheid!

 • Bidirectionele communicatie
 • Volledige informatie per mandjes
 • Waarschuwingen en statusrapporten
 • Mogelijkheid van interactie met andere toepassingen/systemen

Contact us

+32(0)2 253 15 22

info@tecnor.be

  Icons made by Icongeek26 from www.flaticon.com // Icons made by Freepik from www.flaticon.com // Icons made by Gregor Cresnar from www.flaticon.com // Icons made by Designerz Base from www.flaticon.com