TECHNISCHE DIENST

Met meer dan 50 jaar ervaring in alle sectoren, kunnen we u tot het einde van uw project begeleiden. Onze ervaren technici staan garant voor performante interventies en kwalitatief werk. Het gedreven team zorgt voor een correcte aflevering en installatie, samen met het in bedrijf stellen van de apparatuur en gebruikersopleiding. onze klanten hebben installaties nodig die betrouwbaar en snel zijn. Met Tecnor hebt u de garantie dat u toppers van topkwaliteit ontvangt die meer dan 15 jaar werken. Maar u hebt ook de garantie dat gecertificeerde techniekers klaarstaan om u in recordtijd te ondersteunen!

Vervolgens kan u steeds rekenen op preventief periodiek onderhoud in het kader van een onderhoudsovereenkomst en curatieve interventies op aanvraag. Hiervoor doen wij al het mogelijke om zo snel mogelijk ter plaatse te komen.

Onze techniekers verplaatsen zich in ingerichte bestelwagens met de nodige ….. en de gebruikelijke onderdelen. We begrijpen het belang van beveiliging en betrouwbaarheid voor onze klanten. Dankzij onze gecertificeerde Techniekers krijgen uw werknemers een opleiding van topkwaliteit over het gebruik van de compactoren en nog belangrijker, u kunt op snelle interventies voor Tecnor vertrouwen in geval van problemen.

Wij kunnen ook, indien nodig, machines en apparatuur binnenbrengen in onze centrale werkplaats te Grimbergen voor groot onderhoud, revisie en/of aanpassingswerken.

Heeft u een vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Contacteer ons